Fysioterapi ved Jesper Jørgensen

Der er nu mulighed for medlemmer af Sport og Fitness Maribo at få fysioterapi ved Fysioterapeut Jesper Jørgensen. Har du problemer med bevægeapparatet, som du gerne vil have hjælp til at få styr på, så kan du kontakte Jesper på nedenstående kontakt oplysninger.

Jesper vil efter aftale være i Sport og Fitness Maribo. Behandlinger og aktiviteter vil foregå i Sport og Fitness lokaler primært i weekenden i forbindelse med alm. åbningstid.

Du kan få en faglig vurdering af dine fysiske skavanker, få behandlinger samt rådgivning i forbindelse med øvelsesprogrammer som en del af din behandling. Antallet af fysioterapeutisk behandlinger afhænger af problemets karakter.

Der kræves ingen henvisning og du kan altid henvende dig og få en tid, hvis du skulle have problemer af akut eller kronisk karakter. Der ydes ikke tilskud fra sygeskringen eller sygesikring Danmark Betaling sker efter endt behandling. Der vil være rabat på behandlinger til medlemmer af Sport og Fitness Maribo (husk medlemskort)

Kontakt oplysninger

Fysioterapeut Jesper Jørgensen
Mobil: 3027 0318
Mail: fysiofit2@gmail.com
Telefontid hverdage 17.00 – 18.30.

FysioFit er en personligt ejet mindre virksomhed og er ikke momsregistreret. FysioFit arbejder udenfor ydernummer og derfor ydes der ikke tilskud fra sygesikringen. Men er du medlem af sygesikringen danmark kan du pr. 1.1.16 få tilskud til fysioterapi – oplys gerne om du er medlem af sygesikring danmark.

Hvis du har en sundhedsforsikring, der dækker behandling hos en fysioterapeut uden for overenskomst kan du få dækket dele af din udgifter til behandling – kontakt dit forsikringsselskab.

Takster ved Fysioterapeut Jesper Jørgensen

(med forbehold for ændringer)

  Pris Rabat medlem
Undersøgelse og behandling – 60 min kr. 350,- kr. 315,-
Normal behandling – 30 min kr. 225,- kr. 205,-
Kort behandling kr. 150,- kr. 135,-
Opfølgende træningsterapi – 30 min kr. 100,- kr. 90,-
Tillæg særlig indsats, programlæg. mm. kr. 75,- kr. 70,-
Tapebehandling kr. 50,- kr. 45,-
Udeblivelse uden afbud kr. 150,- kr. 135,-

(Medlemsrabat oprundet nærmest hele 5 kr)