Cykling

Er holdtræning på special-designede cykler hvor du tages igennem forskellige former for øvelser. Instruktøren bruger musik og positiv verbal motivation, for at få dig til at yde dit optimale. Fokus er et boost til forbrændingen og konditions-træning i form af intervaltræning. På alle holdene vil der altid være plads til nye – som vil starte senere på sæsonen. reception.

Pump

Pump er styrketræning på hold og henvender sig til alle – kvinder og mænd i alle aldre. Ingen svær koreografi. Vi træner styrke og udholdenhed med vægtstænger med individuel vægttilpasning, så niveauet passer præcist til dig, hvad enten du er øvet eller nybegynder. Hele kroppen trænes til motiverende musik og i godt selskab.
PUMP er et 60 minutters program designet til at give din krop en all round træning med brug af vægte, vægtstang og stepbænk. Du bliver stærk, udholdende og defineret. Du bliver atletisk men ikke ”pumpet” – navnet til trods.
I en Pump kommer du hele kroppen igennem og det er derfor et effektivt alternativ til selv at arbejde med maskiner/vægte. Samtidig er Pump et fantastisk supplement til spinning, step eller andre konditionsstyrkende træningsformer.

Styrke og Kondition

Ben, baller, mave, ryg , triceps og konditiontræning. > Hård træning

Cirkeltræning

Cirkeltræning er rigtigt godt for nye medlemmer, som ikke har trænet før og ikke har så meget tid. 15 til 30 min træning i fitnessmaskinerne en god begyndelse.