Medlemskaber

Du kan vælge mellem flere medlemskaber hos os, med adgang til ubegrænset træning – om du ønsker at styrke- eller holdtræne. DIBS-aftaler uden binding – binder dig kun indtil første DIBS-trækning fra din konto. Medbring gerne dit sygesikringsbevis, når du skal oprettes som nyt medlem.

Priser

Medlemskab Pris
1 mdr. kontant kr. 300,-
6 mdr. kontant kr. 1400,-
12 mdr. kontant kr. 2700,-
DIBS Ældresagen kr. 185,-
DIBS Pensionist
kr. 209,-
DIBS Studerende kr. 209,-
DIBS Basis kr. 235,-
DIBS Danmarkskort kr. 279,-

Øvrige priser:

Leje af cycling-sko kr. 10,-
Træning pr. gang kr. 50,-
Personlig programlægning kr. 0,-
Personlig opfølgning kr. 0,-
Glemt kort kr. 0,-
Nyt kort kr. 0,-

Unge/børn under 14 år?

Såfremt du er under 14 år, skal du træne i følge af en voksen, af sikkerhedsmæssige årsager. Er du under 18 år kræver alle DIBS-aftaler underskrift fra forældre/værge.

Berosættelse

Berostilling kan kun ske såfremt du har et DIBS-medlemskab. Berostilling kan kun ske fremadrettet og virker ikke med tilbagevirkende kraft. Du kan ikke berosætte dit medlemskab i bindingsperioden – dvs. mens du venter på at dit medlemskab afsluttes. Modregningen i dit medlemskab grundet berosætning sker med en forsinkelse på op til indeværende måned plus én måned. Berostilling kan ikke aftales mundtligt, men foretages på et af følgende tre måder:

1. Berosætning kan ske online via www.maribo.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Pause medlemskab”. Login for at pause dit medlemskab. Du kan berosætte dig i minimum 14 dage og op til 3 mdr. af gangen online. Ønsker du, at berosætte dig yderligere, henviser vi til punkt 2 og punkt 3.

2. Berosætning skal ske via e-mail til maribo@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer, samt en opstarts dato og slutdato for ferieperioden. Vi bekræfter din berosætning med en retur-mail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse, så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse. 

Opsigelse

Kontante medlemskaber kan ikke afbrydes i den aftalte periode. Bindingsperioden for DIBS-medlemskab ved udmeldelse er altid indeværende måned plus én måned. Udmeldelse DIBS-medlemskab kan IKKE ske mundtligt, men foretages på et af følgende to måder:

1. Udmeldelse online via www.sportogfitness.dk. Vælg “Medlemskab” i menulinjen og vælg derefter “Opsig medlemskab”. Login med dine medlems oplysninger, for at opsige dit medlemskab – se §1b under “medlemsvilkår” i menuen. 

2. Udmeldelse via mail til maribo@sportogfitness.dk. Husk, at skriv dit navn og medlemsnummer. Vi bekræfter din udmeldelse med en returmail – den skal du gemme, såfremt der er sket en misforståelse. Modtager du ikke en bekræftelse mht. din mail – så har vi ikke modtaget din mail. Autosvar er ikke en bekræftelse.

Køb dit medlemskab online her

Vi tilbyder

  • Fri adgang til hele centeret
  • GRATIS programlægning
  • GRATIS program opfølgning
  • GRATIS berosættelse
  • GRATIS medlemskort
  • GRATIS parkering
 

Betaling via MobilePay

I Sport og Fitness Maribo modtager vi IKKE kontanter i centeret – dog tilbyder vi betaling med MobilePay.

MobilePay_Logo_Sort-300x197

DIBS gebyr

Der er pålagt et DIBS gebyr på 4,86 kr. på alle medlemskaber i Sport og Fitness kæden.